“Ik ben afgelopen week aan staar geopereerd, so far so good. Maar wil toch even met je delen dat ik in het ziekenhuis 3x te horen heb gekregen dat ik er zo goed uitzie voor mijn leeftijd en dat men mij veel jonger schatte én dat ik helemaal nog geen rimpels heb! Dus, ondanks alles kon mijn dag niet meer stuk! En voor een deel toch ook jouw verdienste dus dat wil ik je even meegeven!”

Sandra van der Meulen, Zoetermeer (Geplaatst op 16 december 2019)

“Sinds ruim een jaar ben ik bij je onder behandeling. De grauwsluier op mijn gezicht is verdwenen. Daarvoor in de plaats is mijn eigen rozige teint gekomen. Bovendien heb ik steeds minder last van acne en krijg ik steeds meer complimentjes over mijn mooie bijna rimpelloze huid.
Wil je graag langs deze weg bedanken voor je professionele inzet met de fijne producten van !QMSMEDICOSMETICS die hét verschil tussen een gewone of een STRALENDE huid uitmaken”.

Met vriendelijke groet,
Mies André- Vermande (Geplaatst op 12 augustus 2019)

“Ik ben zeer  tevreden over de behandelingen met QMS. Sabine is ook zo  sympathiek en heeft heel veel kennis van de huid. Een behandeling bij  deze salon is echt de moeite waard. Ik ervaar de behandelingen als een cadeautje voor mijn huid”.

Mv. M.S. (Geplaatst op 18 april 2019)