AQ Hair Complex+

Veel mannen hebben moeite met de toenemende kaalheid, dit geldt zeker ook voor jongere mannen. Een haartransplantatie is vaak (nog) een brug te ver. Belle & Beau Medicosmetics biedt met AQ Skin Solutions een professioneel serum, Hair Complex+, dat de afnemende haargroei opnieuw stimuleert. Van belang is dat de haarfollikels nog aanwezig zijn. Verdroogde of nauwelijks actieve haarfollikels zijn met dit gepatenteerde serum weer te activeren en te optimaliseren. De formule van natuurlijke, hormoonvrije menselijke groeifactoren is veilig voor zowel mannen als vrouwen.

Veelgestelde vragen
V: Is Hair Complex+ een oplossing voor een kaal hoofd?
A: Nee, bij een echt kaal hoofd zijn de haarzakjes (haarfollikels) niet meer actief.

V: Is Hair Complex+ geschikt voor mannen en vrouwen?
A: Ja, gender maakt niet uit. Belangrijk is dat de haarfollikels nog (minimaal) aanwezig zijn voor een heractivering met dit gepatenteerde serum.

V: Hoe vaak moet moet de behandeling plaatsvinden?
A: De kuur bestaat uit 5 behandelingen en de behandeling vindt één keer per week plaats in de huidstudio van Belle & Beau Medicosmetics. Aansluitend aan de behandeling bij BBMedicosmetics dient de client thuis het product om de dag zelf te aanbrengen.

V: Is de behandeling pijnlijk?
A: Nee, de behandelingen kunnen wat ongemakkelijk kan aanvoelen maar zijn niet pijnlijk. De thuisbehandeling is pijnloos en eenvoudig zelf aan te brengen.

V: Hoe snel heb je resultaat?
A: Na 3 weken is er zichtbare haargroei.

INTRODUCTIE AANBIEDING: 10% korting op een kuur van 5 behandelingen. 

JAN

ONLINE RESERVEREN