Even voorstellen: Sabine

Sabine Verschut

Sabine Verschut

Eind 2006 ben ik, na een paar jaar opleiding en voorbereiding, gestart met mijn eigen schoonheidsstudio in TEST Zoetermeer; Belle & Beau Anti-aging. Gewapend met kennis en trots op mijn vakdiploma wist ik waarin ik mijzelf zou gaan specialiseren: anti-aging. Een begrip dat destijds nog niet zo ingeburgerd was als nu.

De eerste jaren als beginnend schoonheidsspecialist zijn een lange zoektocht geweest naar het juiste product. Er wordt door leveranciers van alles beloofd maar de resultaten bleven uit. Ik maakte mijzelf erg druk omdat ik slechts een matige huidverbetering bij mijn klanten bereikte. De resultaten gingen voor mij niet ver genoeg, om van anti-aging maar te zwijgen. Via een collega kwam ik in contact met een leverancier van een anti-aging product waar zij wel resultaat mee bereikte, dat wel degelijk doet wat het beloofd: !QMS! Kort daarop ben ik gestart met !QMS en tot de dag van vandaag heeft het mijn beroepsleven verrijkt. Het product doet wat ik beloof en de behandelingen van !QMS onderscheiden zich aantoonbaar in resultaat.

Het uiteindelijke doel is toch altijd tevreden klanten. Ik vind het belangrijk dat klanten zien dat hun huid opknapt. De ene ziet het huidsucces al direct en de ander pas later maar zien, net als hun omgeving, doen ze het!

Inmiddels is de naam van schoonheidsstudio Belle & Beau Anti-aging aangepast naar Belle & Beau Medicosmetics. BBMedicosmetics gaat verder dan waar schoonheidsstudio Belle & Beau Anti-aging ooit mee begon. Met de technieken die wij nu gebruiken kunnen wij de huid zelfs verjongen!